De verhuurder van exclusief onroerend goed in Den Haag

Interesse? Terug Reageer

Brouwersgracht

€1422 Exclusief G/W/L

SHORT STAY GEMEUBILEERD APPARTEMENT VOOR 1 PERSOON VOOR MINIMAAL 3 TOT MAXIMAAL 4 MAANDEN! €1550,- (INCLUSIEF GAS, WATER, ELEKTRA EN INTERNET)

Beschrijving

SHORT STAY GEMEUBILEERD APPARTEMENT VOOR 1 PERSOON VOOR MINIMAAL 3 TOT MAXIMAAL 4 MAANDEN! €1650,- (INCLUSIEF GAS, WATER, ELEKTRA EN INTERNET)

Deze gemeubileerde woning van ca. 40 m2 is volledig gerenoveerd en vernieuwd met hoogwaardige afwerking. Het meubilair is een moderne en eigentijdse selectie van kwaliteitsstukken. Wonen aan de Brouwersgracht betekent wonen in het centrum nabij alle winkels, restaurants en bars alsmede uitstekende openbaar vervoer verbindingen en het Centraal Station / Hollandspoor.

Lay-out

Entree vanaf de straat. Trap naar de eerste verdieping met lange gang. Deuren naar alle appartementen. Entree appartement naar kleine hal welke grenst aan het woongedeelte met moderne open design keuken. Keuken met inbouwapparatuur zoals vaatwasser, kookplaat, oven/magnetron, voldoende opbergruimte en koel/vriescombinatie. Slaapkamer met comfortabel boxspringbed en kastruimte. Badkamer met inloopdouche, wastafel, handdoekradiator en toilet. Houten parketvloer, centrale verwarming.

Plaats

Het appartement is centraal gelegen aan de Brouwersgracht, op 5 minuten lopen van het hart van de binnenstad en op 5 minuten fietsen van het Centraal Station. Gelegen naast de populaire Grote Markt en vlakbij de Paleistuinen, een heerlijke locatie voor een wandeling op een zonnige dag. Winkels, restaurants en cafés zijn op loopafstand evenals openbaar vervoer (voor de deur).

Functies- Huurprijs: € 1513,76 + BTW € 136,24 = €1650,- (INCLUSIEF Gas, Water, Elektra en Internet)

- Turn-key

- Geen Huisvestigingsvergunning vereist

- Gemeubileerd

- Afwasmachine


Pandinformatie

Plaats:
Den Haag
Buurt:
Centrum
Objectsoort:
Appartement
Aantal Kamers:
2
Aantal Personen:
1
Min. Periode:
3 maanden
Etage:
1e
Staat v. onderh.:
Goed
Beschikbaar per:
Direct
Gedeeld:
Nee
Inrichting:
Gemeubileerd
Huisdieren:
Nee
Oppervlak (m2):
40
Max. Periode:
4 maanden
Tuin:
Nee
Balkon:
Muziekinstr.:
Nee

Huur

Huurprijs:
€1422
Meubilering:
€0
Water:
€0
Kabelbedrijf:
€0
Overige kosten:
€127
Servicekosten:
€0
Stoffering:
€0
Gas & electra:
€0
Storingsc. CV:
€0
Totale huur:
€1549

Kaart


Heb je interesse? Neem contact met ons op.

Heb je interesse?