De verhuurder van exclusief onroerend goed in Den Haag

Interesse? Terug Reageer

De Gheijnstraat

€1295 Exclusief G/W/L

EEN ZOJUIST GERENOVEERD 3 KAMER APPARTEMENT MET BALKON GELGEN IN HET REGENTESSE EN VALKENBOSKWARTIER.

Beschrijving

EEN ZOJUIST GERENOVEERD 3 KAMER APPARTEMENT MET BALKON GELGEN IN HET REGENTESSE EN VALKENBOSKWARTIER.

Deze woning is compleet voorzien van nieuwe C.V., dubbel glas, mooi licht laminaat, heeft een nieuwe keuken met verschillende apparatuur en een nieuwe luxe badkamer. Het balkon (vlonders volgen nog) aan de achterzijde heeft veel privacy!

Zeer gunstige ligging om de hoek van winkels en hippe lunchtentjes van de gezellige Weimarstraat. Ook de Fahrenheitstraat en de Reinkenstraat zijn op loopafstand, net als het openbaar vervoer (tram en bus). Er is een ruim aanbod aan scholen, kinderopvang en speeltuinen in de directe omgeving. Het centrum van Den Haag en het strand zijn met de fiets binnen ca. 10 minuten aan te rijden. Lekker wandelen in de duinen, een duik in de zee of een hapje bij een van de vele strandtenten ligt binnen handbereik. Openbaar vervoer (Tram 2, bus 21 en Randstadrail 3) zijn vlakbij.

Indeling:
Entree op begane grond naar hal met privé toegang tot de woning. U komt meteen de woonkamer binnen met een ruime open keuken welke is voorzien van denkbare apparatuur zoals; een koelkast, vriezer, elektrische kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Tevens is deze voorzien van voldoende kastruimte.

Vervolgens kunt u via de woonkamer de luxe badkamer betreden welke is voorzien van een douche, thermostaatkraan, wastafel met ladekasten, ventilatie en is super strak in een marmerpatroon tot aan het plafond betegeld.

De heerlijke slaapkamer zijn beide ruim van formaat en bevinden zich aan de voorzijde van dit pand. Aan de achterzijde treft een heerlijk groot terras waar u kunt genieten van de zon.

Afmetingen (ca.):
Woonkamer/open keuken:6.75 m x 3.31 m. + 2.01 m x 3.31 m.
Slaapkamer links :3.25 m x 2.43 m.
Slaapkamer rechts:2.43 m x 1.92 m.
Badkamer:2.00 m x 1.86 m
Balkon:5.76 m x 5.40 m

Details:
• Huisvestigingsvergunning vereist.
• Geschikt voor een persoon of maximaal een stel.
• Volledig gerenoveerd met mooie materialen.
• Volledig voorzien van nieuwe CV en dubbel glas.
• Totale huur is € 1295,- per maand exclusief G/W/E/ tv & internet.

Locatie:
Hier in deze buurt bent u overal vlakbij. Er is een scala aan winkels en openbaar vervoer is hier ook goed geregeld. Het centrum is met de fiets binnen 10 minuten te bereiken.

Twee stappen buiten het centrum van Den Haag sta je midden in de veelzijdige en levendige stadswijk: Het Regentesse- en Valkenboskwartier, de wijk is compact en monumentaal met een mix van grote en kleine woningen vooral van vóór 1916. Intieme straten en omsloten pleinen zorgen voor een prettig stedelijk sfeertje. In het up-and-coming Energiekwartier halen creatievelingen en liefhebbers van goed eten en muziek hun hart op.

Met de tram of de fiets sta je zo op het strand, in het centrum of op het station. Bewust winkelen doe je in de Weimarstraat: biologisch eten, galeries en eigenzinnige eettentjes. De Nieuwe Regentes is het hart van deze smeltkroes. Loop de Weimarstraat uit en je bent in het aangrenzende Zeeheldenkwartier, met hippe winkels, pop-up stores en creatieve bedrijvigheid.

Heerlijk lichte woning op fietsafstand van de stad én het strand!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Pandinformatie

Plaats:
Den Haag
Buurt:
Regentessekwartier
Objectsoort:
Appartement
Aantal Kamers:
3
Aantal Personen:
2
Min. Periode:
12 maanden
Etage:
1e
Staat v. onderh.:
Net nieuw opgeleverd
Beschikbaar per:
Direct
Gedeeld:
Nee
Inrichting:
Gestoffeerd
Huisdieren:
Nee
Oppervlak (m2):
55
Max. Periode:
24 maanden
Tuin:
Nee
Balkon:
Muziekinstr.:
Nee

Huur

Huurprijs:
€1295
Meubilering:
€0
Water:
€0
Kabelbedrijf:
€0
Overige kosten:
€0
Servicekosten:
€0
Stoffering:
€0
Gas & electra:
€0
Storingsc. CV:
€0
Totale huur:
€1295

Kaart


Heb je interesse? Neem contact met ons op.

Heb je interesse?