De verhuurder van exclusief onroerend goed in Den Haag

Interesse? Terug Reageer

Veenkade

€1995 Exclusief G/W/L

ZEER LUXE EN COMPLEET GERENOVEERDE 4-KAMER WONING MET EEN RUIME TUIN IN HET GEZELLIGE VOORBURG. DEZE GAVE PARTERRE IS GELEGEN AAN EEN GROENE KADE EN HEEFT UITZICHT OVER HET WATER.

Beschrijving

ZEER LUXE EN COMPLEET GERENOVEERDE 4-KAMER WONING MET EEN RUIME TUIN IN HET GEZELLIGE VOORBURG. DEZE GAVE PARTERRE IS GELEGEN AAN EEN GROENE KADE EN HEEFT UITZICHT OVER HET WATER.

Indeling:
Via de voortuin, woningentree, ruime hal met opbergruimte, meterkast. Toegang middels luxe stalen deur naar de lichte en ruim bemeten living met visgraat pvc vloer, gestuukte wanden en plafonds met fraai sauswerk. Grote raampartijen met uitzicht over de groene kade en de waterpartijen.

Compleet uitgeruste luxe keuken in rechte opstelling met eetbar, donker bruine kasten/laden en wit aanrechtblad. Inbouwapparatuur te weten: 4-pits inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiginstallatie, combi ovenmagnetron, koelkast, vriezer, spoelbak met mengkraan, wasmachine aansluiting en vaatwasser. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de HR cv-ketel (Remeha Avantha 2018). Deur naar de zonnige achtertuin.

Voorgelegen hoofdslaapkamer met uitzicht over de groene kade. Twee slaapkamers (voorheen 1 slaapkamer) aan de achterzijde met zicht op de achtertuin.

Luxe badkamer met modieuze vloer-/wandtegels is voorzien van een royale inloopdouche met glazenwand, hand-/stortdouche en brede drain voor de wateropvang. Zwevend toilet en wastafelmeubel met gouden kraan en verlichte spiegelwand.

Aanvullende informatie:
Woonoppervlakte ca. 84 m²;
Geen huisvestingsvergunning van toepassing
Geheel voorzien van dubbele beglazing (HR ++) in houten kozijnen;
Energielabel D,
Per direct beschikbaar


"Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Pandinformatie

Plaats:
Voorburg
Buurt:
Voorburg
Objectsoort:
Appartement
Aantal Kamers:
4
Aantal Personen:
2
Min. Periode:
12 maanden
Etage:
BG
Staat v. onderh.:
Uitstekend
Beschikbaar per:
Direct
Gedeeld:
Nee
Inrichting:
Gestoffeerd
Huisdieren:
In overleg
Oppervlak (m2):
84
Max. Periode:
onbeperkt
Tuin:
Nee
Balkon:
Muziekinstr.:
Nee

Huur

Huurprijs:
€1995
Meubilering:
€0
Water:
€0
Kabelbedrijf:
€0
Overige kosten:
€0
Servicekosten:
€0
Stoffering:
€0
Gas & electra:
€0
Storingsc. CV:
€0
Totale huur:
€1995

Kaart


Heb je interesse? Neem contact met ons op.

Heb je interesse?